goudoever.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
Mooie uitspraken:
Geld maakt niet gelukkig, dromen realiseren wel
 
Face your fears and live your dreams
Laatste kwartaal van 2017

Het laatste kwartaal van het jaar is echt voorbij gevlogen. Nu vliegt de tijd sowieso maar dit was gewoon niet leuk meer en voor ik er erg in had was het bijna weer Kerst en Oud & Nieuw en dat vind ik zo leuk….niet dus…..

Zoals eerder gemeld ben ik de zomer prima doorgekomen en kreeg ik zowaar weer een klein beetje zin om aan werk te denken (pfffttt, zorg minder omdat ik echt bang was dat dat nooit meer terug zou komen) maar laten we het erop houden dat de tijd alle wonden heelt dus ik ben er nu langzamerhand aan gewend geraakt dat er weer wat moet gaan gebeuren en nu ik weer een paar maanden verder ben moet ik ook eerlijk zeggen dat ik echt weer zin heb om iets aan te gaan pakken!!

Ik heb mijn Engelse cv laten herschrijven (en daar ben ik bijzonder tevreden mee!!) en ik heb er eerlijk gezegd geen seconde over nagedacht dat ik dit in het Nederlands zou moeten doen (en als het nodig was zou ik het wel ff vertalen…) en ja hoor, de eerste de beste vacature die ik leuk vind….in Nld… en daar kon ik echt GEEN Engelse cv naartoe sturen!!! Oh boy, wat zei ik? Ff vertalen? Nou mooi niet dus, dat heeft me ongelooflijk veel tijd gekost maar dan heb je ook wat….(ben overigens nog steeds blij dat ik Engels heb gedaan en daarvanuit moest vertalen ipv the other way around…).

En omdat tegenwoordig een foto op een cv gewenst is heb ik een professionele fotograaf in de arm genomen en een fotoshoot gedaan en daar was ik zo ongelooflijk blij mee. Die heeft een paar hele mooie foto’s van me gemaakt (had vooraf op mijn naam gegoogled en wist al dat ik van natuur en avontuur hield en dat vind ik dus echt helemaal top!!) waar ik echt vrolijk van werd en waar ik zowaar mezelf in herkende (ken je dat gevoel dat je een foto van jezelf ziet en je herkent jezelf niet??? Nou ik heb / had dat altijd; hetzelfde met een selfie; dan kijk je in je telefoon, het ziet er redelijk / acceptabel uit en vervolgens zie je de foto en dan schrik je jezelf echt een ongeluk en kan je bijna niet geloven dat je het zelf bent…). Dus ik had voor een fatsoenlijke foto wel wat geld over en daar kwam dit uit: 

 

En na een jaar heel veel golfen heb ik inderdaad mijn doel bereikt van handicap 36 (heeft me wat uren op de baan gekost, maar dat deed ik echt met veel plezier) dus maar eens kijken wat we hier volgend jaar aan kunnen verbeteren!

Het laatste kwartaal heb ik ook veel tijd met de familie in Zeeland doorgebracht. Mijn moeder had een operatie voor een nieuwe knie (yep, de 2e…) en tijdens haar herstel periode kwamen we erachter dat de zorg voor mijn vader (die mijn moeder nog volledig had) op een andere manier moest gaan plaatsvinden en dat heeft geleid tot uithuisplaatsing en ik kan alleen maar zeggen dat we als familie door een erg heftige periode zijn gegaan! De rust is nu een beetje weergekeerd maar er zullen nog meer veranderingen plaatsvinden op (korte) termijn om definitieve zaken / plaatsingen / verhuizingen te regelen en dat doen we stap voor stap waarbij we elke stap zorgvuldig overwegen.

Na het vele heen en weer gereis tussen Zeeland en Dieren (waar mijn hoofd ook echt niet stond naar het zoeken van een baan en dat heb ik dus tijdelijk weer even in de wacht gezet en nee, dit was zeker geen afstel maar echt uitstel want het ging er gewoon ff niet bij in mijn hoofd) had ik eind van het jaar heel erg behoefte aan wat warmte, zeker na de vroege sneeuw (en de daarbij horende kou) in december. Nu heb ik altijd Bonaire in mijn achterhoofd zitten; daar ben ik 17 jaar geleden mijn eerste buitenlandse werkavontuur begonnen en daar zou ik graag nog een keer naartoe terug willen en toen ik een goede last minute aanbieding zag was de keuze snel gemaakt: ik ga Kerst op Bonaire vieren!!!!! Wat een heerlijk vooruitzicht en de komende blogs zijn allemaal over dit fantastisch mooie eiland!

 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl