goudoever.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
Mooie uitspraken:
Geld maakt niet gelukkig, dromen realiseren wel
 
Face your fears and live your dreams
Het dagelijkse leven in Dieren

Ik had denk ik al eerder geschreven dat ik op zoek was / ben naar een ander huis. Ik huur dit volgens de Leegstandswet en dat betekent onzekerheid. Er is nog maar 1x een kijker geweest sinds ik hier in februari ben komen wonen en heb daarna nooit meer wat gehoord. Ik heb veel op sites gekeken waar huurwoningen worden aangeboden en ben een aantal keer naar de straat gereden waar het huis stond, maar er was erg weinig wat me aantrok! Te drukke straat, huis lag erg dicht tegenover of naast andere huizen of hoogbouw, geen parkeermogelijkheid in de buurt, etc etc

Nu zit ik natuurlijk ook prima in dit huis en ik besef dat ik daarmee enorm verwend ben! Dit huis heeft alles wat ik prettig vind, maar er zijn echt 2 hele grote nadelen (buiten het feit dat ik onzekerheid heb ivm het huren via de Leegstandswet) en dat is de basisschool hier direct naast en het feit dat ik na half 4 ’s middags geen zon meer op mijn terras heb en ik weet eigenlijk niet welke ik erger vind….die gillende kinderen vind ik echt verschrikkelijk (en ik ga dan ook vaak maar weer naar binnen) maar dat ik eind van de middag / begin van de avond (zeker met mooi weer) niet ff lekker in het zonnetje kan zitten vind ik ook een ongelooflijk gemis!

Daarnaast had ik ook nog steeds niet echt een idee wat ik zakelijk wilde gaan doen. Ik heb het laatste anderhalf jaar alleen maar lopen roepen wat ik niet (meer) wil en daar heb ik de laatste tijd een omslag in gemaakt, omdat ik me realiseerde dat ik daar niets aan had. Ik moet me gaan focussen op wat ik wel wil en wat ik leuk zou vinden en daar had ik eigenlijk vrij snel het een en ander op papier. Met de persoonlijke programma’s van de afgelopen jaren heb ik een goed beeld van mezelf, van mijn sterke punten, van mijn valkuilen en van mijn competenties en met de vele ideeën die ik de afgelopen jaren heb gehad heb ik daar een mooi geheel van gemaakt en daar had ik in 1x een papier met 7 (!!!!) zakelijke plannen op papier staan die ik ooit heb bedacht en die nu wel weer eens actueel zouden kunnen worden. Het is fijn om dit op papier te hebben voor mezelf zodat ik regelmatig kan checken of het inderdaad nog iets is waar ik warm voor loop (en de komende tijd warm voor zal blijven) en de meeste van deze plannen zijn toch wel buitenland gerelateerd en eerlijk gezegd verbaast me dat totaal niet. Ik heb na bijna 2 jaar nog steeds niet het idee dat ik me hier thuis voel (en dat heb ik eigenlijk altijd al wel gehad in Nederland, de vraag is alleen waar ik me dan wel ooit thuis ga voelen) en het feit dat geen enkel ander huurhuis me aansprak lijkt me wel een andere kant op te duwen dan ik oorspronkelijk van plan was. Ik ben eigenlijk wel teruggekomen vanuit Maleisië met het idee om me weer in Nld te vestigen maar daar ben ik nu eerlijk gezegd niet meer zo heel zeker van. En zo zie je maar wat tijd kan doen. Ik heb echt nog geen idee welke kant het uitgaat en wat er op mijn pad gaat komen, maar ik zie het wel en ik sta voor erg veel dingen open. Bij alles wil ik toetsen of het bij me past en of ik daar energie van ga krijgen en/of gelukkig van ga worden en ik heb genoeg vertrouwen dat er wel iets gaat komen.

Het leuke is dat ik mijn plannen met een aantal mensen bespreek en dat daar dan ook weer nieuwe ideeën door ontstaan en die ook weer mensen in hun netwerk hebben die misschien iets voor me kunnen betekenen en hoe mooi is dat!? Er is echt nog helemaal niets concreet, maar ik heb ondertussen wel een bureau ingeschakeld om mijn Engelse CV te herschrijven en te moderniseren (het was een beetje erg lang geleden dat ik een CV nodig heb gehad en die was echt niet meer van deze tijd, dus ik vond dit wel een nuttige investering). Daarnaast heb ik volgende week een fotosessie voor een nieuwe professionele foto (voor op de CV en voor de social media) en ik moet eerlijk zeggen dat ik met het voorbereiden van de CV het idee heb dat ik een ongelooflijke klus heb geklaard….hahaha, ja het gevoel hebben dat ik hard gewerkt heb, dat bedoel ik inderdaad…en dan weet ik nog ff niet hoe dat straks moet als ik echt iets moet gaan doen!!!!!

Ik ben de zomer prima doorgekomen en ik heb ongelooflijk veel op de golfbaan gestaan. En ik heb het virus echt helemaal te pakken hoor, oh wat een gaaf spelletje is het toch. Ik heb al zoveel verschillende banen kunnen lopen en dan prijs ik mezelf echt heel gelukkig dat ik hier dit jaar ook alle tijd voor heb. Wat een ongelooflijk mooie tijd heb ik mezelf gegeven. En ik geniet zo ongelooflijk van het lopen van een baan, dat ik dit het liefst elke dag zou doen maar ik probeer het te beperkten tot 3 of 4 keer per week. Ik speel met veel verschillende mensen en daar leer ik ook ontzettend veel van. Mijn handicap is nu 39 (ben van 54 gekomen) en ik merk wel dat het nu steeds moeilijker wordt om deze omlaag te krijgen. Ik heb nu ook geen wekelijkse les meer (de baan waar ik die had is ermee gestopt en ik moet dus een andere oplossing zoeken…) en moet dus zelf oefenen en dan sluipen er toch weer een paar foutjes in, maar ik kan met alle you tube filmpjes redelijk mijn fouten eruit halen en daarop oefenen. Maar soms heb ik helemaal geen tijd om te oefenen; als ik 4x per week een baan loop met 18 holes dan heb ik geen tijd meer om te oefenen want ik wil ook nog wat andere dingen doen (en ik wil er nog helemaal niet over nadenken hoe ik dat straks met een baan moet gaan inpassen…..). Mijn doel dit jaar was het halen van handicap 36 (en 100m afslaan en dat is ondertussen gelukt) maar eigenlijk vind ik het allemaal prima; ik wil gewoon genieten op de baan, lekker een balletje slaan, een beetje stabiel slaan en daar slaag ik steeds beter in en als dan mijn handicap naar beneden gaat prima, maar ik ga er geen ‘moeten’ meer van maken; daar werd ik erg onrustig van en ik ging als een krant slaan en dat vind ik gewoon zonde van zo’n mooie ronde. Dus ik geloof het allemaal wel en we zien wel waar het schip strandt dit jaar. Ik wil wel ooit naar handicap 28 toe in de komende jaren omdat dit, zeker op buitenlandse banen, een minimum vereiste is om daar te mogen spelen, maar verdere ambities heb ik niet (al gelooft niet iedereen mij als ik dit zeg…). Ik zie mezelf ook geen competitie spelen; ik hou niet van wedstrijden en ik speel liever met 1 of 2 personen; ik vind 4 personen (maximale aantal per flight) net iets teveel, dan moet je zo lang wachten tot je weer eens kan slaan. Maar vorige week was er een vriendinnendag op de golfbaan van Reymerswael en daar was ik uitgenodigd door Bep (een van mijn vaste golfmaatjes) en dat was dus wel een wedstrijd. Pfffftttt…..76 vrouwen bij elkaar……het was een fantastische dag met mooi weer en ik heb heerlijk gespeeld en samen met Bep de 2e prijs gewonnen en dat was toch wel heel erg leuk! 2 lekkere flessen drank in een leuke verpakking en een super resultaat maar hoe leuk dit ook was, die wedstrijden trekken me niet echt….

Ik ben ook nog een weekend wezen golfen op Brunsummerheide; dat werd georganiseerd door de mannen van De Star (die ook de ANWB golf cursus weekenden verzorgen) en ik was daar vorig jaar ook als geweest. Van vrijdag tot en met zondag heb je les en loop je verschillende banen op de Brunsummerheide. Vorig jaar had ik het gevoel dat het te vroeg was voor mij; ik sloeg toen echt nog niet goed genoeg om overal van te kunnen genieten en daarom ben ik dit jaar weer meegegaan en dat was echt een stuk aangenamer, beter gezegd het was op en top genieten, wat een gaaf weekend met veel leuke mensen!!! En het verschil voor mij was erg groot en ik kon nu alle banen lopen, inclusief de 18 holes championship baan op de laatste dag. We gingen om half 1 de baan op, kwamen er om half 7 vanaf (na een behoorlijk aantal heuvels op te hebben gelopen), ik kon geen pap meer zeggen, maar het was een superleuke dag (en weekend) geweest. Ik moest nog bijna 2 uur terug naar huis rijden en heb echt wel ff rust moeten nemen de volgende dag en dat komt niet zo heel vaak voor bij mij….

Ik merk dat ik het erg eng vind dat mijn vrijheid wellicht binnenkort ingeperkt gaat worden nu ik over een baan / werk aan het nadenken ben. Zoals gezegd kan het nog alle kanten op en kan het in loondienst zijn ergens (op projectbasis) of voor mezelf, maar ik moet nog wel ff wennen dat ik dan zeker niet meer zoveel vrijheid ga hebben als ik nu heb en ik ben bang dat ik hier nog wel even tijd voor nodig ga hebben. In de tussentijd blijf ik lekker genieten, hoop ik op een mooi najaar (ja, is na 2 regendagen een beetje ijdele hoop geworden) en dan zien we wel en ga ik gewoon met de flow, zoals ik altijd heb gedaan!!!!!

Hierbij nog wat foto’s van het golfen:

Dit waren mijn flight genoten tijdens het weekend op de Brunsummerheide: 

 

 

Hier ben ik aan het afslaan op de laatste hole van het Efteling Golfpark:

Deze 2 foto’s zijn gemaakt tijdens een ronde op de baan van Prise d’Eau:

 

 

 

Dit was de 2e prijs die we gewonnen hebben op de baan van Reymerswael met de vriendinnendag: 

 

En daar moesten we met alle prijswinnaars ook nog even op de foto (in de regen…):

 

 

 

 

 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl