goudoever.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
Mooie uitspraken:
Geld maakt niet gelukkig, dromen realiseren wel
 
Face your fears and live your dreams
Tussen Australie en New York

Ik zie dat mijn laatste weblog van eind september is en het is nu alweer half december, pfffttt, de tijd is echt niet bij te houden. Na Australie (en tijdens Australie alweer de volgende trip geboekt….ja, je zou eens geen reis op het programma hebben staan….lijkt mij echt verschrikkelijk maar ik ben bang dat ik daar toch een keer aan moet gaan wennen, of dan in ieder geval aan het feit dat ik straks niet meer elke 2 maanden gewoon effe  weg kan!!) was het een paar weken aanpoten om het huis van mijn ouders leeg en opgeruimd te krijgen en alles in te pakken want half oktober stond voor hen de overdracht van het huis op het programma en in de tussentijd moesten ze dus zelf ook nog even verhuizen. Erg drukke tijd geweest en toen gelijk in de trainingsweek gerold van dezelfde opleiding waarvoor ik naar Australie ben geweest. Het is de eerste keer in Nld (en Europa) dat deze training wordt gegeven en deze groep van 12 dames is dus (met mij en degene die voor mij al naar Australie was geweest) de eerste groep die dit programma kunnen gaan aanbieden. Ik dacht voor mezelf dat het weinig zin zou hebben om de 1e en laatste dag mijn gezicht te laten zien, want als je een band met iemand wilt dan moet je daar meer tijd voor nemen en ik ben blij dat ik deze keuze zo had gemaakt. Ook was het prettig om in het Nlds te kunnen praten erover met elkaar (cursus werd voor grootste deel wel in Engels gegeven door de oprichtster) en sommige stukken nog eens herhaald te zien en te horen en dat was absoluut verhelderend op sommige punten. En daarnaast was het een erg mooie week, want er ontstaan vriendschappen en banden.

Na deze week zat ik even wat minder in mijn vel (had ik het misschien te druk gehad!?) en had ik ook opeens enorme knopen in mijn schouderbladen en heb ik even wat tijd voor mezelf genomen. Een van de dames van de Nederlandse cursus is coach voor een programma wat me enorm aansprak. Wij doen nu zelf Creatrix® en dat programma is alleen geschikt voor vrouwen.  Het programma wat zij doet is voor mannen en vrouwen en eigenlijk was ik daar wel erg nieuwsgierig naar (wellicht zou het iets voor mij ook in de toekomst kunnen zijn om dat erbij te gaan doen) en ik heb me voor een programma aangemeld bij haar aangemeld. Afijn, ik zal er niet teveel over zeggen en je de details besparen, maar het is een ongelooflijk heftige tijd geweest (eigenlijk nog steeds wel) en ik heb alles wat werkplannen even on hold moeten zetten. Ik had en heb echt alle energie voor mezelf nodig en ik heb er ongelooflijk veel behoefte aan om alleen te zijn.

Maar dat ging dus even niet met de volgende trip die ik geboekt had, want van 23 – 28 november stond er een trip op het programma naar de wereldstad New York! De Big Apple stond al lang op mijn bucket lijst en nu werd er een trip georganiseerd door Bruno (van New York Taxi Renesse, waarmee ik altijd met de yellow cabs mijn luchthavenvervoer regel en die zelf regelmatig naar New York gaat en de stad dus op zijn duimpje kent)  en kon ik geen enkele reden bedenken om daar niet naar toe te gaan. Het leuke is dat mijn schoonzusje Gwen met me meegaat en het is de eerste keer dat wij samen reizen! De volgende weblogs worden dus uitsluitend New York en New York!!!

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl