goudoever.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
Mooie uitspraken:
Geld maakt niet gelukkig, dromen realiseren wel
 
Face your fears and live your dreams
New York - 4

Weer een volle dag op het programma; er was wel het een en ander over gezegd wat we ongeveer zouden gaan doen, dus we laten ons maar gewoon leiden (en dat is zoooooo lekker….niet nadenken, gewoon volgen –en daar af en toe al moeite mee hebben omdat ik iets zie wat me afleidt of wat ik langer wil zien maar gelukkig hield Janny me een beetje in de gaten want er waren nog meer mensen in die stad….).

Het eerste onderdeel was de hoogte in:

 

 

 

En daar hadden we echt schitterende uitzichten over de hele stad. En nee, het was nog steeds niet echt helder en zeker geen blauwe lucht maar het was al wel een stuk beter uitzicht dan we de dag ervoor hadden en leuk om stukjes al te herkennen:

 

 

 

 

 

Daarna op weg naar de Trump Tower en Bruno was er niet zeker van of dit nog steeds geopend zou zijn nu Trump net tot president is verkozen en daar nog woont (en ook veel aanwezig is), maar gelukkig konden we er gewoon in al was er ongelooflijk veel bewaking!!! Wat een gebouw en wat een luxe en het was gewoon een ‘leuke excursie’ om naar het toilet te gaan!

 

Daarna verder de 5th Avenue afgewandeld waar alles al in Kerstsfeer is, dus sprookjesachtig mooi en schrikbarend duur, maar erg leuk om hier een keer gelopen te hebben:

 

 

 

 

En de St. Paul’s Cathedral nog even van binnen kunnen zien:

 

 

Voor de middag stond er een compleet onderdeel op het programma: Central Park. Buitengewoon groot en mooi aangelegd en ook hier weer veel te doen en te zien en dan was ook alles nog eens in schitterende herfstkleuren en hadden we er een lekker zonnetje bij:

 

 

 

 

 

 

 

Halverwege de middag kregen vrij omdat een aantal mensen nog  iets wilde ondernemen wat geen onderdeel van het programma was en wat niet geschikt was voor iedereen en wij wilden nog even gaan winkelen (Gwen wilde graag nieuwe laarzen en dat is uiteindelijk ook gelukt) en daar heeft Janny bij geholpen. Daarna nog heerlijk even wat met zijn drietjes gedronken en toen moesten we ons echt haasten voor ons volgende avond programma: een musical op Broadway (ja, als je er dan toch bent….). We hadden vooraf bekeken wat we eventueel zouden willen zien en vanaf 3 uur ‘s middags gaan de laatste kaartjes voor de avondvoorstellingen met grote kortingen weg via een ticket service loket bij Times Square, dus daar hebben we ons in een erg lange rij aangesloten (waar we uiteindelijk binnen 30 minuten met kaartje EN 40% korting weer uit waren) en zo stonden wij geboekt voor de musical Beautiful van Carol King. Na zo’n leuke en volle dag buiten (en na een paar nachten nauwelijks geslapen te hebben en dan moeten haasten naar het theater) zit je plotseling in een heel erg lekker theater stoel en dan overvalt je de moeheid…..en moet je vechten tegen de slaap, maar we hebben het allebei gewonnen en het wakker kunnen houden en dat was gelukkig na de pauze geen probleem meer en daar hebben we weer volop kunnen genieten.

Deze foto is gemaakt in de pauze van de musical; ik wilde graag een wijntje en wat nootjes (volgens mij hadden we weer ergens een maaltijd overgeslagen….) en Gwen wilde even niets; je raadt echt nooit wat ik voor die 2 dingen moest betalen (wilt u een dubbele wijn, nee dank u een enkele is voldoende…..knap he???)…..21 dollar!!!!!! Maar ik heb er wel een beker aan overgehouden (ja, daar zat de wijn in….).

 

 

Daarna nog even op Times Square gelopen (het is tenslotte zaterdagavond) en op de terugweg nog even naar het warenhuis Macys maar daar moesten we om 11 uur uit (oh, gaan die nu echt al dicht om 11 uur ‘s avonds, hahaha, ok dan gaan we morgen wel terug…) dus we lagen uiteindelijk weer niet vroeg op bed, maar het was weer een echte TOP dag!

 

 

 

 

 

 

 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl