goudoever.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
Mooie uitspraken:
Geld maakt niet gelukkig, dromen realiseren wel
 
Face your fears and live your dreams
Laatste dagen Auckland

In Christchurch ben ik in de ochtend op bezoek gweest bij een nicht van Ngaire en haar man is Nederlander. Ze wonen op een prachtige plek op een heuvel met een schitterend uitzicht over Christchurch met de besneeuwde bergen weer op de achtergrond:  

  

  

Vandaaruit ben ik naar de luchthave gereden, heb de auto ingeleverd (na ruim 3000 km! en 15 hotels in totaal!!) en ben ik naar Auckland teruggevlogen in ruim een uur. De vliegtuigen van Air New Zealand zijn ongelooflijk ruim met enorme beenruimte; je kunt makkelijk je benen over elkaar slaan; zulke ruimte wens je op lange vluchten (en daar krijg je het niet!!).

In Auckland weer een auto gehuurd voor 2 dagen en in de zware regen van de luchthaven naar het centrum gereden. Dit keer met GPS en wat een genot is dat!! Al moet ik er wel even aan wenne. Ja, moet wel om mezelf lachen dat ik zelfs moeite hebt om naar een GPS te luisteren en het precies op te volgen wat er gezegd wordt; uiteraard kreeg ik het voor elkaar om een paar keer te vroeg (of te laat) af te slaan maar dan krijg je direct een alternatieve route (ja, ik kom dus echt uit de jungle....). Als ik dit ding had gehad voor de steden (maar dat wilde ik natuurlijk niet, lekker eigenwijs en bang om het niet te kunnen bedienen, maar ze zijn echt 200% idiot proof gemaakt en zelfs ik begrijp het!!) had ik heel wat tijd bespaard!  

De dag erop heb ik Ngaire opgehaald en hebben we wat in de omgeving rondgereden en hebben we heerlijk in het zonnetje kunnen lunchen:

Eind van de middag weer teruggereden naar het hotel.

Het is nu vrijdag hier rond een uur of 6 in de avond en ik word om 8.45pm opgehaald door de shuttle bus om mijn vlucht om 00.15am te nemen en ik zal morgen rond het middaguur weer op Langkawi zijn als alles goed gaat.

Heb het vandaag rustig aan gedaan; beetje winkelen, auto ingeleverd, beetje (boel) gewerkt en ja, dat was eigenlijk toch wel erg veel deze reis; ik heb zeker gemiddeld 6 uur per dag nog moeten werken en sommige dagen zelfs meer, maar aan de andere kant heb ik wel deze reis kunnen maken door dit wonderschone land en heb ik er weer een paar onvergetelijke ervaringen bij. Ik kan het ook iedereen aanraden om ooit dit land een keer te bezoeken maar neem er de tijd voor!

Ik heb ook tijd gehad om een beter beeld van mijn nabije toekomst te krijgen en daar ga ik de komende jaren aan werken.

Zo, nog even relaxen want na de landing kan ik er zonder twijfel weer vol tegenaan; het werk wat is blijven liggen, de eind van de maand afsluiting en facturatie en...... 3 weken de tijd om te verhuizen naar een groter appartement!!

Lekker afgesloten met een late lunch in het zonnetje en dat was mijn afscheid van Auckland (en nu voor een langere periode!!): 

 

Reacties

Marloes op 25-06-2013 09:27

OMG! nou wil ik zeker daar naar toe!! ENORME vertraagde reactie maar dat mag de pret niet drukken..  Wat een gaaf land, ik zeg B&B????????????? :)

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl